Alla inlägg den 19 augusti 2010

Av jan Eriksson - 19 augusti 2010 22:27

Det var 32 elever som stog och väntade när klockan var kvart i nio, första lektionen började nio.   Jag var ut innan och tog en rök.

 

Lite information innan det var dags att gå till den lilla matsalen för att ta bilder till skolans samling av elevporträtt, sen fick dom äta mat. Luncrasten gick väldigt fort, och sen var det dags för rundvandring för halva klassen, medans resten provade ut overaller och skyddsskor. Uppsamling och besök av programrektor sen var det dags att fylla i lite blanketter innan hemgång.

 

Jag tog oah hjälpte PL med att plocka av en motorhuv på en lite Renault. Undet tiden så dök det upp en "mattelärare" som pratade lite och frågade vilken elev jag skulle ha det här året, "inte vet jag svarade jag mnen det brukar lösa sig efter ett tag" då kom det fina ord från PL, " jag har bett att få ha Janne det här läsåret, det är samma lärare som jag jobbade med halva förra året. Det var ord som värmde.

 

Jag hann också byta några ord med programrektor, där vi kom överens om att hon nog ville veta vad jag kan, det var det samtalet jag bad om förra läsåret var mitt snabba svar   

 

Nu har jag spelat lite Betapet och både vunnit och förlorat poäng, en surströmmingsfest har jag tackat nej till men jag hoppas på en ny inbjudan nästa år.

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards