Alla inlägg den 10 mars 2010

Av jan Eriksson - 10 mars 2010 22:30

Den här dagen började med att det var påläsning inför ett prov, sen rast. Provet gick bra att genomföra, resultatet var vid en snabbkoll medelmåttigt. Jag kom också på att det var i dag som ungdomspartierna skulle ha bokbord. Vi märkte inget speciellt, men när det var dags att äta då vimlade det av elever, lärare och poliser, det stog fyra målade bilar utanför. Dat hade uppstått bråk mellan företrädare för Sd och en grupp invandrare, det var ju inget som förvånade mig, och Sd ville säkert ha den uppståndelsen så att dom fick bli den påhoppade parten.

Polisen var kvar tills alla partier hade lämnat. Nu frågar man kanske varför Sd fick omma då dom inte är i riksdagen? Det kan vara så enkelt att dom sitter på en plats i kommunfullmäktige, och att det är battre att ha dem inne under uppsikt än att ha dem utanför utan koll. Sen är  det ju så att när dom var inbjudna så kan dom ju inte klaga på diskriminering.

 

Annars var det det vanliga i skolan, klassen är som "Tio små negerpojkar" ett visst svinn inträder under resans gång. Två killar hade ju bestämt sig för att till hösten byta skola, den ena tror jag ganska mycket på han har en vilja även om vissa saker kanske inte fungerar, matte och sådana ämnen. Den andra tror jag inte ett dugg på, han har ingen egen vilja och klarar ju inte av grundskolenivå, han fick inte heller byta skola - för det går ju så mycket framåt här. Då undrar jag ju hur han varit tidigare för här gör han absolut inget om man inte "bär fram honom".

 

Kvällen då, jo jag har fixat ett par bilder till BDB skrivit den här bloggen, farmat och spelat. I dag fick jag stryk flera gånger, men det är ju så det skall vara man skall kämpa om poängen.

 

Ovido - Quiz & Flashcards