Alla inlägg den 9 mars 2010

Av jan Eriksson - 9 mars 2010 21:58

Det var lite kallt men mycket fint på morgonen. Det börjar bli den tiden på året när man får välja om man skall frysa på morgonen eller svettas på eftermiddagen.

Första delen av dagen var jag och letade efter SYV men hon var på ett skolmöte.

Jag gick då till lektionen där man lär sig trafikteori, i korridoren mötte jag två elever som nu har beslutat sig för att byta skola till hösten, så nu var dom på jakt efter SYV eller programrektor, båda var på samma skolledningsmöte. Min uppgift blev att hjälpa till lite med teorin. Sen var det rast och då mötte jag  Greta som har hand om bokförrådet, jag passade på att fråga om man kan få ut en sammanfattning på böcker som är uttagna, allt med tanke på de elever som tänker byta skola. Klart att man kan de om man bara vet när dom är födda, i samma ögomblick kommer dom in utifrån, och jag vinkar till mig dem. Som vanligt var det ju int emitt jobb, men jag har ju lit emera koll än vissa lärare.

Ett pass till med teori sen lunch. I dag var det LCHF det vill säga köttfärssås stekt i riktigt smör och till det två kokta ägg.

 

Nu var det dags att ta sig ner på stan, jag skulle möta en elev kvart i ett, han var på en föreläsning som hölls av IF-Metall dom som skruvar bilar hör ju till den sektorn.

Eleven blev lite försenad så den vi skulle möta hann att ringa och fråga om vi inte hittade:)

 

Men till det huset hittar jag bra eftersom jag har jobbat i det i sex-sju år. Det var till AF killen skulle för att prata om framtiden, jobb och stöd. Det finns mycket att få om man får rätt människa att prata med.

 

I kväll har jag pratat med vänner på nätet samtidigt som jag har spelat lite. Vunnit några poäng förlorat dem senare för att åter igen ta dem tillbaka.

Ovido - Quiz & Flashcards