Alla inlägg den 13 februari 2010

Av jan Eriksson - 13 februari 2010 15:14

Det blev en innehållsrik dag i skolan, eleverna skulle lära sig bilel, och det är ju inte så lätt när man har noll koll från början. Vissa jobbade riktigt bra men körde ju fast när deras resonomang inte ville ge resultat. Två elever vinkade till sig mig och började ställa en massa frågor, men min vana trogen så gav jag dem inga svar utan bara ledtrådar så att dom skulle komma vidare. Efter ett tag undrade den ena eleven varför jag inte hade läst till lärare. Dom blev klara vid halv två, och när läraren hade kollat av svaren så fick dom ta helg, gissa om det blev aktivitet på resterande elever.

 

När jag kommit hem så ringde min granne han ville ha hjälp att få fart på en skrivare till en dator, ja det var inte jag utan sonen som skulle fixa det    naturligtvis så följde jag också med och under tiden sonen fixade med dator satt jag och grannen och tittade på TV. Han bjöd också på ett par starköl och två rediga glas med Jägermeister. När datorn var fixad gick vi hem, jag hamnade vid min dator med lite betapet och nog märktes det att jag hade tagit lite starkt men inte värre än att jag vann tre av fyra spel.

 

Det här dygnet började med att jag vaknade till lite strax innan klockan var sex, och jag tänkte tat jag kunde lyssna på sexnyheterna, men jag hamnade mitt i den delen av OS-invigningen när man tände elden, lyssnade på det och somnade om.

 

Väl vaken på riktigt så blev det frukost, kaffe och macka. Senare så var vi iväg och handlade lite att äta, det skall bli någon typ av köttfärssås med spagetti. Såsen görs med varm gaspattcho där jag först har i köttfärsen och sen pastan, det går säkert att äta.

 

Om det händer något mera i dag så får jag väl uppdatera eller berätta om det i morgon.

Ovido - Quiz & Flashcards