Alla inlägg den 6 februari 2010

Av jan Eriksson - 6 februari 2010 18:05

Fredagen var en ganska bra dag även om den hade sina sidor. Det första jag gjorde när jag kom till skolan var att fråga en elev om han visste att det inte skulle bli några speclektioner, det hade han inte hört något om eftersom han inte hade haft sin mobil på så att han kan bli informerad. Jag sa iaf till honom att jag skulle hämta upp honom efter lunch så att han skulle kommatill sin lektion i engelska och det var ok. Dags att dra sig till den andra klassen en stund då. Dom jobbade med några bilar, mycket koll inför besiktningar. Klockan elva skulle jag vara på en EVK men innan dess så skulle eleven föras till sin engelska. Jag kollade i caféterian men ingen där, jag ringde men inget svar så jag tog och sökte upp läraren och då berättar han att hen och eleven har gjort en deal, eleven skall studera via dator på onsdagar eftersom läraren inte har plats på fredagar, Hade inte eleven kunnat öppna truten och sagt det redan på morgonen????

 

EVK`n var lugn och stillsam och eleven skall göra en nystart på måndag hoppas att han klarar det nu.

 

Eftermiddagen var med elever och det blev även lite fika innan dom fick gå hem.

 

Jag åkte också hem och åt lite innan jag tog en powernap. Kvällen började sen med en pizza för att sluta med några betapetspel.

 

Lördagen började mycket lugnt men sen satte jag igång med att städa lite i köket innan det var dags att smutsa ner spisen igen jag lagade pannkakor och det brukar ju gärna bli kladd på spisen då. Nu sitter jag och väntar på att det skall börja på TV, ja inte melodifestival utan hockey i första hand.

Ovido - Quiz & Flashcards