Alla inlägg den 14 juli 2010

Av jan Eriksson - 14 juli 2010 22:18

I dag har det varit en hel del aktivitet. Först så tog jag och plockade ihop alla tomflaskor både i lägenheten men även i bilarna. Åkte till Heby via mitt förråd i Morgongåva, där jag letade efter något att fästa extraljusen med, det hittade jag ju inte men kom hem med lite annat. Tomglasen räckte till både kaffe och margarin, något annat behövde jag ju inte. Sen blev det en tankning också så att jag kan göra lite utflykter i omgivningarna.

 

Även på granntomten har det varit full aktivitet, först körde man bort en husvagn och en båt innan jag åkte till Heby, när jag kom hem så höll man på att lasta av en "byggfutt" den kommer säkert att bli bostad. Nu finns det en "byggfutt" en husvagn och en båt i trädgården. Den stora frågan är väl om man har byggnadslov för det nya men med tanke på språket dom talar sinsemellan så tror jag att det är inget dom bryr sig om.

 

Några diskar har jag klarat av på kvällningen, men det finns lite till att ta hand om, undras vem det är som smutsar ner allt i skåpen?

Av jan Eriksson - 14 juli 2010 10:17

Det är inte mycket verksamhet som pågår nu, mest är det försök att hitta något svalkande ställe.

Ja helt sysslolös är jag ju inte, i måndags så "degade" jag i köket mot kvällningen. Det blev två plåtar bullar och två painrich.

Tisdagen var en slapp dag, dock så trampade jag runt med mina ben samtidigt som jag kollade kvällsnyheterna, det var ganska skönt att sitta och cykla medans korsdraget rensade lägenheten.

 

Sonen fick en lång arbetsdag, han började klockan nio och arbetet var inte klart förrän strax innan 22. När han kom hem så var han oroad av att det hade dykt upp ett konstigt knäppande efter det att han hade tankat fullt, det skulle inte förvåna mig om den lägger av nu när jag har tankat sa han, det var ju det som skedde med min gamla 360 i vintras. Det var ett knäppande ljud lät lite som när man leker med ett burklock. Det blev ingen testtur så sent på kvällen.

 

Själv så satt jag och spelade lite på nätet tills den jag spelar med inte orkade längre.

 

Den här morgonen började med att sonen hade två missade samtal från jobbet redan innan klockan var åtta, han börjar 10:15. Hur var det nu med bilen, dags att ta en testtur. Jo det var ett knäppande som återkom med jämna mellenrum men endast när bilen rörde sig, jag ansåg att det inte var något allvarligt. Jag gick in och började fixa lite frukost till mig, då ringer mobilen och jag får tanken att nu har bilen stannat, men det var sonen som glatt meddelade att han hade kommit på vad det var som lät! När han tankade så ställde han ju som vanligt om trippmätaren, den här gången hade den inte startat som den skulle utan den kuggade över vilket gav det knäppande ljudet.

 

Nu skall jag ta och titta lite på TV innan jag tar itu med disk och andra trevligheter.

Ovido - Quiz & Flashcards