Alla inlägg den 7 juli 2010

Av jan Eriksson - 7 juli 2010 22:32

Den här dagen har haft mycket skiftningar.

 

Det började med att jag sov lite längre än vanligt. Sen blev det frunch med TV-tittande, jag brukar titta på en lugn och sävlig engelsk serie, den går väl i repris för jag vet inte vilken gång, Tillbaka till Adensfield heter den. Maten bestog av fyra köttfärsbiffar.

 

Efter en dusch så bar det av till Heby, Första stoppet var för att fotografera den här stenen som jag alltid har tyckt vara speciell.

 

  

 

Sen var dert COOP i Heby som fick ett besök det behövdes kaffe för det kan man ju inte stå utan. Coop är bättre än ICA i Heby, troligen beror det på personelen men även på upplägget av butiken.

 

En annan orsak till att det blev Heby var att jag har tittat på en gammal mjölkbod i egentligen flera år men nu har förgängelsen gått väldigt långt så det lär inte stå många vintrar till.

 

  

 

När jag passerade Morgongåva på hemvägen så var jag ner i mitt förråd som jag har där. Där längst inne, var annars, fanns min motionscykel, den två högtalare, en låda med prylar för att ansluta extraljusen, Ett slitet exemplar av  Hemmets kokbok, och en läkarbok från 1920. Jag stoppade allt i bilen Monarken fick åka i skuffen.

 

Eftermiddagen passerade ganska snabbt, sen hamnade jag vid datorn. Jag satt och fixade lite då jag hör något utanför, sen hör jag en svag knackning på dörren utanför står mitt älsta barnbarn och i handen har hon en plastpåse med lite blåbär, dom var små och torra men helt underbara. Dom var nämligen givna med hjärtat.

 

Kvällen avslutades med betapet på nätet, och efter midnatt så skall ett par vänner gratuleras.

Ovido - Quiz & Flashcards