Alla inlägg den 14 maj 2010

Av jan Eriksson - 14 maj 2010 13:07

Varför tror vissa att dom kan göra precis som dom tycker??

I huset jag bor i finns det ett par som har bott i samma lägenhet i C:a 30 år. Det innebär att dom gör som dom vill, belamrar utrymmen i källaren med sina saker, kastar ut skulor från balkongen och är allmänt illa omtyckta av resten av hyresgästerna.

 

  

 

De här soporna drar till sig oönskade gäster, men det är väl inget som det paret bryr sig om.  Sitter man i alla styrelser av vikt i "byn" då är man oantastlig. Men med så dåligt omdöme kanske dom skulle röstas bort. Det höll på att ta en ända med förskräckelse för ett drygt år sedan när man utan att fråga om vettiga referenser hyrde ut till en fest med förankring bland brunskjortor, man hyrde också ut till ett barnbarn som skulle ha en fest hur inbjudan såg ut på Lunarstorm det är ingen lämplig läsning, hoppas att den är borta nu.

 

   Här är ytterligare en oönskad gäst, jag vill inte ha en halvtam räv som stryker runt kring vår gemensamma uteplats. Jag har kontaktat hyresvärden om den här sanitära olägenheten och kvinnan där bara suckade när jag berättade vilka det är som matar vilda djur från balkongen.

Ovido - Quiz & Flashcards