Alla inlägg den 16 augusti 2011

Av jan Eriksson - 16 augusti 2011 22:22

Det har visst varit en helg som jag knappt hann med. Oki ett långt besök hos barnbarnen blev det ju, som resulterade i både middag och matlåda   

 

Då är det måndag och en ganska seg dag på jobbet, det flyter ju inte när det inte kommer några direktiv på När Var & Hur.

 

Nu är det redan tisdag.  Förmiddagen segade sig fram, med ett möte, men det var också lite surfande efter en projektbil till skolan. Resan ställdes till Sala där det fanns ett lämpligt objekt. Det var en VW1200 årsmodell 1960, en oskruvad bil som har stått avställd i 27 år. Säljaren hade tidigare fått samma bud som skolan gav men kände att det var rätt att skolan fick köpa den. Visst 1960 det är ju stenålder och de som läser den här bloggen var nog inte ens födda då.   Den har en grön färg som bara fanns det året och sen har den ju blinkers. Att jag kom med berodde ju på att jag hade rätt bokstäver på körkortet.

 

Jag glömde ju att jag gjorde en liten kupp på lunchen, vår programrektor har varit oanträffbar de senaste dagarna, men jag var lite fräck och ringde från mitt "hemliga" nummer och det på lunchen  Vad var det som var så viktigt då? Jo ett av mina bonusbarnbarn har tagit tag i sitt liv, fixat körkort, två olika ställen där han kan hoppa in och jobba som timvikarie. Han har själv ringt både sin gamla och sin nya skola, bytt bostadskommun. Så nu är det viktigt att stötta honom undet gymnasietiden, har skall gå tre år och jag har tre år kvar att jobba. I dagsläget är det bara en lärare som vet bakgrunden och jag kommer ju inte att favorisera honom men ge honam all stöttning som kan behövas.

Det var lite från min horisont.

Ovido - Quiz & Flashcards