Direktlänk till inlägg 2 augusti 2011

Sommarlovet fortsätter

Av jan Eriksson - 2 augusti 2011 22:22

Det är skönt med sommarlov, man bestämmer helt vad man vill göra och när.

Jag försöker att leva i det verkliga livet och inte så mycket vid datorn. Men det har ju hänt en hel del den senaste veckan.

 

Först var det sonen som behövde skaffa sig en annan bil för Mercan hade fått en hel del krämpor, han hittade en Golf i stället. När den var inhandlad så var det ju läge att plocka ur stereon från den gamla. Montering av den i mion bil och lite annat småpyssel.

 

På lördagen skjutsade jag dotter och måg till Uppsala för dom ville gå ut och fira sin egen dag, sju år. När jag sen var in till stan för att hämta dem vid midnatt så blev vi på hemvägen omkörda av två vanliga polisbilar, en pikétbuss och en ambulans, alla med blåljusen påslagna. Man undrar ju vad som hade skett. I söndagens UNT fanns det en liten notis, det var ju inget allvarligt och framförallt det hade inte skett i Uppsala. En 33-åring hade ju "bara" skjutit sin sambo i benet det är väl sånt man får räkna med när man bor på mindre platser.

Den här veckan började lungt, men i dag har jag skjutsat barnbarnen till dagis respektive fritids, en av dem fick jag hämta efter en timme för  han mådde inte bra. Massor av tvtittande blev det när jag var "barnvakt" till honom.

 

Jag har tagit lit eledigt från mina negativa sidor också   

Ett roligt mail fick jag, det var en kille som frågade om en person som finns insläktad, killen frågade hur vi var släkt och han fick svaret att den kvinnan var gift med min mormors bror. Det är roligt när man kan hjälpa till med svar på konstiga frågor.

 

Återkommer med mera en annan dag.

 
 
Karin

Karin

3 augusti 2011 00:07

Ja, hur blev det egentligen med den där skytten?
Det var ju stor polisjakt på kvällningen dagen efter på Statinsområdet i Heby, men när jag kollade senast så fanns inget skrivet om det...
Hade en kompis, som blev "fånge" i en lägenhet där, när hon var och hälsade på sitt kontaktbarn, och hon fick smita ut genom porten i ett område i full belägring, för att kunna åka hem och jobba.
Har inte sett ett ord om det....?
Rätt allvarligt, men inte ett ord i tidningen om den insatsen. (Om de inte skrivit sen jag kollade då förstås. - Vilket var ett tag sen. :D)
Kul med släktfrågor i alla fall! - Mycket bättre än skjutande sambos! (Även om man såklart undrat hur det gått, och ifall den snubben kan tänkas vara farlig även ute i samhället?)

http://karin.hermansro.se

jan Eriksson

3 augusti 2011 07:45

Det är lite dåligt att en sån händelse bara får några rader, att sen tidsuppgifterna verkar helt hämtade ur luften gör det ju inte bättre, jag har ju bara läst nätupplagan av UNT men iaf. Sala Allehanda har jag inte ens sett en notis i.

Det är roligt med släktförhållanden, och eftersom min mormor hade tio syskon så blir det några på den sidan. Min mormor tog hand om sina syskons barn under långa tider när det var problem i familjerna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jan Eriksson - 20 januari 2013 00:20

Det är länge sedan jag skrev här jag vet det.   Två dagar innan vi skulle gå på ett efterlängtat sommarlov så kom min chef, stack till mig ett papper med orden -"Det finns ris för att du kan bli övertalig" På två radet skulle jag få plats med de ...

Av jan Eriksson - 1 oktober 2012 14:40

Det är redan första oktober och jag har inte rapporterat någon från sommaren, eller det kanske är så att jag inte har upplevt att det har varit sommar?   Jag tar det från början.   Två dagar innan lärare och andra skulle gå på ett efterlängt...

Av jan Eriksson - 21 april 2012 15:16

Oj vilken vecka! Dotterns bil ville inte hem från Sala i söndags, i måndags så åkte jag och sonen dit för att hämta den. Jag hade köpt en ny bogserlina i Uppsala när jag åkte från jobbet så det skulle ju inte bli några problem, trodde jag. Vi sköt ut...

Av jan Eriksson - 25 mars 2012 21:59

Tiden går väldigt fort nu och redan är det sommartid.   Jag har jobbat och stått i en hel del, drabbats av pollenallergin och varit hemma ett par dagar.   I gå när jag skulle åka med sonen till Slaa en sväng så upptäckte vi att han hade inte ...

Ovido - Quiz & Flashcards