Alla inlägg den 12 februari 2011

Av jan Eriksson - 12 februari 2011 16:43

Sista delen av den här veckan blev både seg och livlig.

 

Onsdagsmorgonen innebar ett så kallat a-lagsmöte där vi kanske fick besked om var "bilskojaren" skall vara framöver, men inget är helt klart. Elläran fortsätter i båda klasserna. På eftermiddagen så var det ju också en personalkonferens, man lär ju gå dit för att anteckna att man var där annars så var det i stort sett samma information som gavs på förmiddage,

 

På torsdagen var det en av de stora dagarna Öppet hus, så det blev städning och tvättning av både golv och bilar som är inne för att eleverna skall ha något att skruva med. En snabb tur till matsalen för att äta lite korv och bröd, sen var ju jag tingad som provvakt. Många skrivningar hade lärarna plockat fram.

 

  

Så här såg katedern ut som jag satt vid, det kan verka rörigt men jag har koll   

 

På kvällen när jag stog och väntade på bussen hem så arbetade man med två väghyvlar, en hjullastare och en traktorgrävare för att få bort all snö som fanns där.

 

På fredagen vaknade jag och tittade ut, det hade kommit två decimeter snö, som jag fick pulsa i för att komma till busshållplatsen, jag ar där fem i sju. På hållplatsen mot Sala stog det en tjej som väntade på att få åk till Östervåla via Heby, hon böt hållplats för att försöka åka via Uppsala i stället men även det misslyckades. Jag stog och väntade till tio i åtta sen gav jag upp. Det borde ha kommit fyra bussar under den tiden. Väl hemma så ringde jag jobbet och meddelade att jag var mera insnöad än vanligt.

 

  

 

Ett sånt här fordon hade nog varit mycket lämpligt i snökaoset.

 

På kvällen var jag först till dottern och skottade av lite innan hon kom hem, lite kaffe och mat och sen var det dags lifta med henne till Morgongåva, jag skulle till Minken och hon till Ungdomsgården i Heby. Sonen satt barnvakt.

 

Det var drygt fyrtio ungdomar på gården men förhållandevis lungt.

 

I dag lördag så har jag löst melodikrysset som vanligt, sen har jag plockat lite och kokat kallops, nu är det dags att prova om smaken blev som förväntat, jag äter och kollar lite hockey.

Ovido - Quiz & Flashcards