Alla inlägg den 8 februari 2011

Av jan Eriksson - 8 februari 2011 19:28

När jag klev av bussen från Uppsala i dag så stog det en polisbil på en av gångbanorna som leder till busshållplatsen. Nu var det ju inte mig dom var ute efter, utan mera för att kolla om det kördes som hastighetsbegränsningarna anger, ingen utrustning den här gången men dom lär säkert återkomma. Jag tog och tipsade dem att det skulle inte vara fel om dom stog på andra sidan en vardagsmorgon, och det hade dom också fått rapporter om.  

I postlådan fanns det ett brev från UL, som ni kanske minns så hade jag vissa klagomål på en chaufför i början av december, nu hade man tillrättavisat honom och jag fick ett brev om det.


För övrigt så har jag suttit lite skrivvakt på eftermiddagen i dag, det är ju mest att finnas till så att ingen fuskar, två fisketidningar och en om teknikhistoria hann jag med att läsa. Ibland är jobbet inte så ansträngande.


I morgon måste jag hinna till biblioteket så att jag får hem nästa bok i Stockholmsserien, det är ju öppet hus på Bolandgymnasiet på torsdag kväll, och jag är bokad att sitta lite skrivvakt åt de som har omprov attgöra i samhällsorienterande ämnen.

Ovido - Quiz & Flashcards