Alla inlägg den 24 april 2010

Av jan Eriksson - 24 april 2010 22:46

Ibland så måste man åka och handla lite diverse så färden gick till Heby, samtidigt var det meningen att jag skulle hämta ett paket i Morgongåva. Vi kom till Heby och in på tobaksaffären, men när sonen skulle använda sitt kort så ville inte maskinen godkänna köpet, och vid nästa test så tog den inte ens emot kortet. Ja vi fick gå till uttagsautomaten då. Inte fungerade det där heller automaten spottade ut kortet. Vad skall man då göra?? Jo vi åkte hem igen, och förde över pengar på mitt kort. Jag passade också på att ta med avin som jag glömde tidigare. Heby nästa, men den här gången så tog jag ut pengar så att vi kunde handla på COOP, vi fick det vi skulle ha. Tobak det handlade vi på OK. Nu var det dags för hemfärd. Den här gången när vi passerade Morgongåva då kom vi ihåg att stanna för att hämta paketet.

 

Väl hemma så blev det lite kaffe innan ishockeyn började. Skam att säga att jag sov under period två =) Men spänningen kom ju inte förrän i mitten av tredje och förlängningen. Jag gillar att det blev HV71 som fick sitt fjärde SM-guld.

 

Det blev ingen riktig lagad mat i dag för sonen känner sig inte riktigt frisk och därför är han inte hungrig på mat.

 

Vad var det i paketet är det säkert någon som undrar? Jo det var en ny box till min TV, och på den skall man visst kunna spela in också, ja det visar sig då det.

Av jan Eriksson - 24 april 2010 11:47

Vaknar upp

stirrar

klockan visar

 

06:28

 

stress

kommer att missa bussen

letar i minnet

var har jag numret till jobbet?

Pustar ut!

Det är ju lördag.

Somnar om

vaknar lugn 09:45

Ovido - Quiz & Flashcards