Alla inlägg den 30 januari 2010

Av jan Eriksson - 30 januari 2010 12:22

Vi börjar med onsdag: Det blev lite surr i klassen när man fick reda på att det är långa onsdagar från och med den här veckan. Bilskruvning stog det på schemat och de som inte drog vid lunch i ren protest kollade lite bromsar på tre olika bilar vad dom hann lära sig det vet jag inte för någon stor fart var det inte på arbetet.

 

Sen torsdagen: Efter en slapp förmiddag då jag faktiskt jobbade hemma med att läsa och besvara jobbmail tog jag en senare buss till stan, det var skönt att åka på en buss där man kunde bre ut sig lite det var ju inga studenter på den =) Mat passade jag på att äta innan jag tog itu med dagens jobb, att vara vakt/vuxen i en klass medans läraren var på klasskonferens. Nu var det bara att vänta in veckans möte som började halv fyra. Där blev det som vanligt inte mycket uträttat, mycket snack och lite verkstad.

 

Fredagen då? Jo det var lite olika ämnen för de som har lite grundskoleämnen kvar att lära. Efter det så var det dags för mig att åka och besiktiga bilen, jo det kan väl kallas jobb det också eftersom jag på så sätt skaffade en "arbetsorder" till eleverna. Det som var fel på min bil var att det var liten pedalreserv på fotbromsen, ett bakhjul saknade parkeringsbroms, däremot var det inget fel på vindrutan i år, förra året var det ett kan vara bra att veta på en spricka??

 

På kvällen skjutsade jag sonen till Sala han ville ut på lokal, samtidigt passade jag på att besöka ungdomsgården för att insupa atmosfären och prata lite strunt. Väl hemma så blev det lite spel på nätet och farmande.

 

Så här långt i dag har jag hunnit att fixa lite bilder på bilddagboken.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards